2017 legmenőbb férfi hajai!

2017-08-04 10:49

Mindig csak a női frizurákkal foglalkozunk de mi van a férfiakkal?
Íme a legjobb férfi hajak számodra !
1.Nem csak a nők változtatnak a hajstílusukon, hanem a férfiak is ,például itt vannak a hajtetkók ez biztos nagy változás lenne számodra, és kombinálhatod is aquiff-fal ! Csak ajánlani tudom!


2.Ha akarod rövidre vágva is hordhatod! 2017-es évnek egyik legmeghatározóbb eleme ,hisz nagyon praktikus nem kell vele bajlódni! 


3. Ha szereted a tengert akkor ez mindenképp tetszeni fog neked ,ez a 2017-es hajtrend egyik újítása ,mely úgy mutat a hajadon ,hogy a fejed tetején mutatkoznak meg a "víz hullámok" és ahogy halad lefelé a tarkódig úgy csillapodnak "a hullámok"!


4. Ha hosszabb a hajad és nem akarsz tőle megválni akkor egyszerűen csak fésüld oldalra ez nagyon menő 2017-ben! Az fontos viszont hogy mielőtt megszárítod a hajad ,tegyél rá hajhabot és ez egy extra bónusz lesz a hajadnak!


5. Finom átmenet borostával! Ehhez a haj stílushoz nélkülözhetetlen a jó borosta! Fiatalosabbá teszi az embert és ha esetleg irodában dolgozol ott is hordhatod nyugodtan!


6. 2017 legtrendibb hajviseletei közé tartozik a férfi frufru ! Bizony jól olvastad nem csak a nőknek áll jól a frufru, hanem a férfiaknak is! Létezik a full fringe és a side fringe! Az a különbséga kettő közt ,hogy a full fringe egyenesre van fésülve és elfedi a homlokot teljesen ,míg  a side fringe csak a homlok felét fedi lógó tincsekkel.


7. A katonásan rövidre vágott stílus is nagyon nagyon menő!! Ezt is csak ajánlani tudom! Ha nem akarsz annyira katonás lenni akkor kérd meg a fodrászod ,hogy vágjon bele egy csíkot borotvával!


8.Felejtsd el, hogy leborotválod a szakállad vagy bajuszod! Most minden arcszőrzet jöhet idén! Menő hajhoz menő szakáll illik!