Új szolgáltatás! Hajhosszabbítás a Family Beauty Salonban!

Nem bírod megvárni míg megnő a hajad? Válaszd a keratinos hajhosszabbítást!

Kizárólag 100%-os emberi hajjal dolgozunk, csak eredeti orosz eredetű hajakkal, ami a legjobb választás, mert nem festett, vegyi kezeléseken nem esnek át, tehát teljesen natúr. Kicsit vastagabb szálú, mint az európai, ezáltal jobban bírja a hőkezeléseket, mint a vasalás vagy a sütés.
Hozott hajjal is vállalunk felrakást, ha rendelkezik eredetiség lappal a hajról, vagy megbízható kereskedelemből származik.

A hőillesztés tincses hajhosszabbító-dúsító technika: a hőillesztés során tincsenként hozzáillesztjük a vendéghajat, a tincsek vastagsága a vendég hajszálának vastagságától és a haj mennyiségétől függ, végül egy hőre kötő keratin anyaggal rögzítjük a tincseket, így gyönyörű hosszú frizurát kapunk. A keratin teljes mértékben haj és fejbőrbarát anyag, mivel a saját hajunk is tartalmazza. A keratinos hajhosszabbításhoz elegendő 20 cm-es saját haj, így ez a hajhosszabbító eljárás ajánlott rövid hajú hölgyeknek is. Hajdúsításként és hosszabbításként is szinte észrevehetetlen, tökéletes megoldás.

Hogyan történik?

 1. Konzultáció személyesen
 2. Személyes találkozásnál megállapítjuk, hogy alkalmas-e a hajad a hajhosszabbításra, mert nekünk az a legfontosabb hogy ép és egészséges maradjon, amennyiben szükséges előtte keratinos hajszerkezet újraépítést alkalmazunk. Folyékony keratint juttatunk a hajszálakba alacsony hőmérsékleten (30-40 fok) ez után megmossuk a hajadat így a felesleges keratin távozik a hajról.

  Majd keratinos hajpakolással ápoljuk, és végül megszárítjuk.

  Ezután megállapítjuk milyen színűre fessük be a póthajat, hogy tökéletesen illeszkedjen a saját hajadhoz. Ha szükséges hajfelrakás előtt befestjük az egész hajadat.

 3. A haj illesztése
 4. Keratinos hőillesztő géppel hozzáillesztjük hajadhoz a póthajat keratin segítségével, ami teljesen rögzül a hajadhoz, soronként mindig kihagyva egy sort hogy takaró haj is legyen rajta, hogy mikor copfban viseled, ne látszódjanak az illesztések. Minden vendégnek a haja vastagsága és mennyisége határozza meg, hogy mennyire vastag tincseket teszünk fel. A póthaj töve keratinnal van bevonva, mely hő hatására megköt, így kerül rögzítésre a saját hajhoz. A hajhosszabbítás előtt este a hajat meg kell mosni csak samponnal, mert ha frissen mossuk meg, kell 1-2 óra a teljes megszáradáshoz. Csak teljesen száraz hajon maradnak meg a tincsek teljes biztonsággal.

  Ha már az összes haj fent van, megnézzük, mennyire látszik a saját hajad végvonala: ha nagyon, akkor mindenképp a végeit hozzá kell puhítani, a hosszából nem fog veszíteni a sajátod, viszont ha fazont vágunk pl. a póthajból egy tépett frizurát szeretnél, akkor néhány tincs veszíteni fog a hosszából...

 5. A haj ápolása
 6. A póthajat lenövéstől függően 2-3 hónap után le kell oldani, és újra illeszteni. Leszedése szakértelmet igényel semmiképp, ne végezzük el otthon! Újra felrakás előtt a hajat újra kell keratinozni. Általában másnap tesszük fel újra a hajat.

  Egy fejre általában 100-150 gr haj szükséges. Dús hajú vendégeknél 200 gr kell általában. A póthajat ugyan úgy kell kezelni, mint a saját hajat. Kicsit több balzsamot igényel, ami ne gyümölcssavas legyen! A legjobb a hajpakolás (keratinos). Kerüljük a gyakori hajszárítást, inkább hagyjuk, hogy a haj megszáradjon magától. Ha szárítjuk csak alacsony hőfokon! Csak akkor fésüljük a póthajat miután megszáradt! Maximum 180 fokon vasaljuk vagy süssük.

  Hajvégápoló olajat és hajban maradó balzsamot vagy kifésülés könnyítő sprayt használjunk vizes hajon hajmosás után. A jó minőségű, jól ápolt haj akár évekig viselhető.