Kozmetika

Mikrodermabrázió

A bőr élettani tulajdonsága, hogy folyamatosan új sejteket termel. Mégpedig olyan formában, hogy az alsóbb rétegekben keletkező új sejtek, a bőr felszíne felé vándorolnak, közben fokozatosan elhalnak, kiszáradnak, majd normál esetben leválnak, hámlás formájában.
Ez a “hámlási” folyamat azonban viszonylag kevés embernél zajlik le ilyen tökéletes formában.
Arcunkat és a testünket borító bőrfelületen lévő elhalt sejtjeinket testünk folyamatosan pótolja új sejtek létrehozásával. A mikrodermabráziós kezelés felgyorsítja ezt a folyamatot azáltal, hogy eltávolítja ezeket az elhalt sejteket és jelentősen felgyorsítja az új, friss bőrsejtek kialakulását. Ennek eredményeképpen a szükséges hatóanyagok mélyebben fel tudnak szívódni és a bőr egészségesebb és frissebb lesz, valamint ha a mikrodermabráziós kezelést több alkalommal megismétlik, a sejtek állandó megújulásának eredményeképpen csökken a ráncok, hízási csíkok (stria) és hegek mélysége, azok akár el is tűnhetnek.

 

Mezoterápia

A jelenlegi legkorszerűbb és leghatékonyabb hatóanyagbejuttatási módszer. Egyedülálló módon képes képes áttörni a bőr barrier rétegén, lehetővé téve a hatóanyagok megfelelő mélységbe jutását, ahol gyorsan és látványosan fejtik ki hatásukat.

 

Szemkörnyék ápolás

Ödéma, ráncok, táskák hatékony kezelése

 

IPL

Tartós szörtelenítés villanófénnyel

Sminktetoválás

Szemöldök, szemhéj, száj kontúr, száj satír

Ultrahangos tápláló, ránctalanító kezelés

Dermarolleres arckezelés: hegek, akné, problémás bőr, ráncok kezelésére

AHA savas arckezelés

Pigment folt halványító, mély ráncok, akné hegek kezelésére

 

Bejelentkezés: +36 20 521 64 21 Szilvinél