Műkörömépítés

A nevem Mohácsi Klaudia, kézápoló és műkörömépítô vagyok. Nap, mint nap fejlesztem magam, továbbképzésekre járok, hogy egyre ügyesebb legyek, mert egy szép és ápolt kéz többet mondd minden szónál Imádom az extrém dolgokat, szeretek újat kipróbálni, szeretem azt ami nem mindennapos, de persze másrészt kedvelem a letisztult vonalat is. Örülök, ha a vendégeim elégedetten távoznak, én megteszek az ügy érdekében mindent.
Sok szeretettel várom régebbi és új vendégeimet! Előre is köszönöm a bizalmat!

Bejelentkezés Klaudiához: +36 30 698 6894


 

Szolgáltatások

FamilyBeautySalon
Paraffinos kézápolás

Mind tudjuk, hogy mennyire fontos bőrünk folyamatos "karbantartása", ápolása, ám valljuk be, néha előfordul, hogy hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt.

FamilyBeautySalon
Japán Manikűr

A japán manikűr korábban a japán arisztokrácia titkos eljárása volt. Visszaadja a körmök természet-adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink briliáns korfontérzetet nyújtatnak mindennapi életünkhöz.

FamilyBeautySalon
Klasszikus manikűr

A kéz fertőtlenítése után a körömlemezre tapadt bőrt óvatosan fellazítjuk, majd fürdősós áztatótálba helyezzük. Megfelelő áztatási idő után kivesszük és a fellazított felázott bőrt óvatosan feltoljuk, bőrvágó olló segítségével eltávolítjuk.

FamilyBeautySalon
Francia manikűr

A klasszikus manikűrhöz hasonló eljárás. Az áztatás helyett egy speciális bőroldó folyadékot használunk, a hatóidő után letöröljük és feltoljuk a bőrt, majd bőrápoló olajjal a körömágy részét bekenjük és masszírozzuk!  

 

FamilyBeautySalon
Francia lakkozás

A francia lakkozás nőies és visszafogott valamint elegáns és természetes,  mivel a köröm természetes jellemzőit emeli ki. A körömlemez rózsaszínességét és a körömvég fehérségét. 

FamilyBeautySalon
Műkörömépítés

Műköröm erősítés és építés zselé anyaggal illetve porcelán anyaggal és polygéllel