Műkörömépítés

A nevem Nagy Liliann, kéz és lábápoló, műkörömépítő vagyok. Imádom a munkám.
Igyekszem mindig naprakész lenni a legújabb trendekkel,díszítési technikákkal,ennek érdekében folyamatosan képzem magam.
Szeretem a kihívásokat, az extrém díszítéseket. 

Bejelentkezés Liliannhez: +36 30-974-4488


 

FamilyBeautySalon
Paraffinos kézápolás

Mind tudjuk, hogy mennyire fontos bőrünk folyamatos "karbantartása", ápolása, ám valljuk be, néha előfordul, hogy hajlamosak vagyunk elhanyagolni ezt.

FamilyBeautySalon
Japán Manikűr

A japán manikűr korábban a japán arisztokrácia titkos eljárása volt. Visszaadja a körmök természet-adta szépségét, fényét és elősegíti az egészséges köröm növekedését. Hatására természetes körmeink briliáns korfontérzetet nyújtatnak mindennapi életünkhöz.

FamilyBeautySalon
Klasszikus manikűr

A kéz fertőtlenítése után a körömlemezre tapadt bőrt óvatosan fellazítjuk, majd fürdősós áztatótálba helyezzük. Megfelelő áztatási idő után kivesszük és a fellazított felázott bőrt óvatosan feltoljuk, bőrvágó olló segítségével eltávolítjuk.

FamilyBeautySalon
Francia manikűr

A klasszikus manikűrhöz hasonló eljárás. Az áztatás helyett egy speciális bőroldó folyadékot használunk, a hatóidő után letöröljük és feltoljuk a bőrt, majd bőrápoló olajjal a körömágy részét bekenjük és masszírozzuk!  

 

FamilyBeautySalon
Francia lakkozás

A francia lakkozás nőies és visszafogott valamint elegáns és természetes,  mivel a köröm természetes jellemzőit emeli ki. A körömlemez rózsaszínességét és a körömvég fehérségét. 

FamilyBeautySalon
Műkörömépítés

Műköröm erősítés és építés zselé anyaggal illetve porcelán anyaggal és polygéllel