Szalon Etikett - Szabályok

FamilyBeautySalon

/ Bejelentkezés Instagram üzenetben, a facebook oldalon üzenetben, telefonszámon vagy személyesen lehetséges a szalonban nyitvatartási időben! A privát fiókomba érkező üzenetekre nem áll módomban válaszolni!

/ Az új vendégek időpontfoglalása esetén előre fizetendő 50% előleg, amely a felépített szett árából természetesen levonásra kerül! Az előleg befizetésére az időpontegyeztetést követő maximum 3 munkanapon belül van lehetőség! Egyéb esetben az időpont automatikusan törlésre kerül!

/ 24 órán belül történő időpontlemondás esetén az új vendégek befizetett előlege nem kerül visszatérítésre, visszajáró vendégek esetében pedig a szolgáltatás árának 50%-a kifizetendő! Egyéb esetben új időpontfoglalásra nem nyílik lehetőség!

/ A beteg/gyulladt szemmel érkező vendégek számára a szett építés/töltés nem kerül végrehajtásra! Ha szembetegséged adódott inkább mond le az időpontot! Amennyiben beteg/gyulladt szemmel érkezel a megbeszélt időpontra, a szolgáltatás árának 100%-a kifizetendő az időpontfenntartás miatt, de a szolgáltatás nem kerül végrehajtásra!

/ Ha több mint 24 órával korábban mondod le az időpontfoglalásod, vagy szeretnél időpontot módosítani, az bármiféle gond nélkül lehetséges. Új vendégek esetében a befizetett előleg az új időpontra tolódik!

/ Ha nem jelensz meg az időpontban, és nem is szólsz róla, továbbá nem válaszolsz a megkeresésemre, nem tudok új időpontot adni! Továbbá a szolgáltatás árának 100%-a kifizetendő!

/ kérlek az időpontra 10 perccel korábban érkezz! A szalonban van lehetőség helyet foglalni ha várni kell néhány percet. Ha késel, kérlek jelezd telefonon! Maximum 10 perc késést tudok megengedni, mert különben az utánad következő vendégtől kellene elvennem az időt! Ha 10 percnél többet késnél, egyeztetünk új időpontot.

/ A szolgáltatás árát a helyszínen készpénzben tudod kifizetni, kérlek készülj pontos összeggel, mert nem mindig tudok pontosan visszaadni, főleg a reggeli órákban, ha mondjuk te vagy az első vendég aznap!

/ Kérlek érkezz smink nélkül! Lehetőleg a pillaépítés előtt 3 nappal már ne használj olajos lemosót a szemeden, illetve kérlek ne használj semmilyen, de főképp ne vízálló szemfestéket! Ha sminkben érkezel, az árlistaban található sminkeltávolítási díj kerül felszámitásra!

/ ha nem tartod be a 48 órás szabályt, reklamációt nem fogadok el a pilláidat illetően! Az első pillaszett építése előtt egy beleegyező nyilatkozat aláírandó, különben a szolgáltatás nem kerül végrehajtásra! A nyilatkozatban foglaltakról természetesen van lehetőséged előre tudomást szerezni.

/ ha nem volt még műszempillád, akkor a szalonban nálam van lehetőséged ingyenesen ragasztó tesztet kérni, hogy tudomást szerezz róla, mekkora a valószínűsége annak, hogy allergiás vagy a ragasztóra!

/ Anti-allergén ragasztó sajnos a közhiedelemmel ellentétben nem létezik! A kötésért felelős anyag az, ami allergiás reakciót válthat ki, ezt viszont sajnos nem hagyhatják ki a ragasztóból! Sensitive ragasztó létezik, azonban kérlek számolj azzal, hogy ennek a ragasztónak a tartóssága nem egyezik meg a normál ragasztóéval!

/ a szempillaállományod terhelhetőségének figyelembevételével építek szettet, ezt kérésre sem borítom fel, mert panasz lesz a vége, hogy hamar kihullik az összes pillád, és meggyengül a saját állományod!

/ Maximum 12 mm-es pillákkal dolgozom, ennél nagyobb méretet alkalmi viseletre készítek pl. Modelleknek, kifutóra, fotózásra, különleges alkalomra, esküvőre.

/ Kérlek érkezz kontaktlencse nélkül, ugyanis a ragasztó gőze erősen irritálhatja a szemed ha viseled.